Nybyggarna i Byske AB

Västerbottens län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet för småhus och stugor och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nybyggarna i Byske AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skellefteå så är Nybyggarna i Byske AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Skellefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skellefteå och i Västerbottens län. Redan 2005-02-08 så skapades Nybyggarna i Byske AB och bolaget är har F-skattsedel Nybyggarna i Byske AB har haft det sedan 2005-08-18.

Nybyggarna i Byske AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-18

556676-0103 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skellefteå.

Just nu är Nybyggarna i Byske AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Nybyggarna i Byske AB så går det att nå dem via telefon på 070-2972715 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nybyggarna i Byske AB är Olofsson, Rolf Styrbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Britt Majne Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .