Staans Trafikskola i Skellefteå AB

Västerbottens län

Information

Staans Trafikskola i Skellefteå AB är ett av många företag som finns i Skellefteå. Det är nämligen den kommunen som Staans Trafikskola i Skellefteå AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Staans Trafikskola i Skellefteå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-09.

Staans Trafikskola i Skellefteå AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2004-08-31. Men sedan 2006-03-09 så har Staans Trafikskola i Skellefteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Järnvägsg. 41, 931 32, Skellefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Staans Trafikskola i Skellefteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3252728.

Skellefteå arbetar för att företag som Staans Trafikskola i Skellefteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Staans Trafikskola i Skellefteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Bolaget skall bedriva trafikskoleverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Staans Trafikskola i Skellefteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Staans Trafikskola i Skellefteå AB och det är följande personer, Lundgren, Lotta Birgitta som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Tina Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Gunnar Evald som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Staans Trafikskola i Skellefteå AB är 556665-6806.