E. Lövgrens Mekaniska AB

Västerbottens län

Information

E. Lövgrens Mekaniska AB hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Skellefteå som är den kommunen där E. Lövgrens Mekaniska AB finns. I Skellefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. E. Lövgrens Mekaniska AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket E. Lövgrens Mekaniska AB har haft sedan 2003-05-29. E. Lövgrens Mekaniska AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till E. Lövgrens Mekaniska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stålv. 1, 931 36, Skellefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0910-53370.

Skellefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är E. Lövgrens Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat.

E. Lövgrens Mekaniska AB har idag 556644-2587 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för E. Lövgrens Mekaniska AB

Bolaget skall bedriva konstruktionsarbeten, legoarbeten och maskinbearbetningstjänster inom mekanisk industri samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I E. Lövgrens Mekaniska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lövgren, Erik Viktor som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Kari Eva Lena som är född 1962 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .