Haidic Form & Interiör AB

Västerbottens län

Information

I Skellefteå finns det ett Aktiebolag som heter Haidic Form & Interiör AB. Det finns flera bolag som liknar Haidic Form & Interiör AB i Västerbottens län. Skellefteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2003-03-13 så har Haidic Form & Interiör AB varit registrerat. Idag är Haidic Form & Interiör AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Skellefteå.

Vill man komma i kontakt med Haidic Form & Interiör AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpmang. 12, 931 31, Skellefteå. Vi ni istället prata med Haidic Form & Interiör AB så kan ni göra det på 0910-16715.

Bolaget skall bedriva form- och inredningsbutik, konstnärs- och inredningsuppdrag, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Viklund Haidic, Samira som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällgren, Jarl Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Haidic Form & Interiör AB har 556641-7233 som sitt organisationsnummer.