Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center)

Västerbottens län

Information

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet bedriva handel med nya och begagnade fordon samt leasing- och serviceverksamhet av fordon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skellefteå så är Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västerbottens län så finns det ännu fler.

Skellefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skellefteå och i Västerbottens län. Redan 1995-10-20 så skapades Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) och bolaget är har F-skattsedel Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) har haft det sedan 1995-01-01.

Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556526-5385 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skellefteå.

Just nu är Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västerbottens län

Vill ni komma i kontakt med Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) så går det att nå dem via telefon på 0910-714400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Burlin, Jan Åke Gunnar -Burlin, Lars Thomas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Burlin Motor i Skellefteå AB (Toyota Center) är Burlin, Jan Åke Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Burlin, Jan Åke Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Burlin, Lars Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Burlin, Lars Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Burlin, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson, Björn Ulf som är född 1948 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .